Om Stilk Copenhagen

Stilk Copenhagen er et blomsterværksted, der holder til på vesterbro. Vi levere blomster til København og omegn. Vi har et bredt udvalg af buketter, til enhver smag og begivenhed.

Gasværksvej blomstre hos Stilk

Stilk Copenhagen er Jacob og mit blomsterbarn og vores store drøm som endelig kom til verdenen i 2021. Jacob er til dagligt salgsleder, men bruger al sin fritid på vores fælles blomsterpassion. Jeg, Mathilde -Har 17 års erfaring som blomsterdekoratør. Jeg er kort fortalt opvokset på Bornholm, med naturen som legeplads og kommer fra en kunstner og håndværkerfamilie. Naturen og blomsterne er min passion og kunsthåndværk.

Blomster revolution

Jeg er inden for blomsterverdenen en florist, som udfordre den nye blomster-revolution og bryder alle blomsterdekoratør-regler, for at skabe en større oplevelser for kunderne. Vi går op i at vores blomster og planter først og fremmest er fra lokale danske frilands gartnere og væksthuse, hvor der ikke sprøjtes med kemikalier. Når sæsonen ikke tillader lokale forsyninger, er det vigtigt for os at leverancen af blomster ikke sætter for stort aftryk på moderjord.

Oftest stillede Spørgsmål

Her kan du finde os!