Bryllup

Vi hjælper dig hele vejen

Vi ved at det er ekstremt vigtigt at holde den røde tråd, når det både kommer til design og blomsterne til brylluppet.

Derfor er det hos Stilk Copenhagen muligt at bestille os til hele design processen, så du får skabt den røde tråd, og blomsterne spiller sammen med designet.

Bestil et møde

Unik Brudebuket

Brudebuketten er den helt specielle buket, der skal symbolisere og udtrykke jeres kærlighed for hinanden. Her er der oftest to valgmuligheder vi vejleder til.

Den første er at vi tager en snak med bruden om hendes ønsker, og derfor finder ud af hvad hun præcis ønsker.

Den traditionelle mulighed, er at gommen bestiller brudebuketten. Her er det vigtigt at vi får en indsigt i det overordnede design, og brudens stil så vi kan lave den perfekt buket.

Først vælger du din helt egen stil

Klassisk og Elegant

Det klassiske design er også det som man oftest forbinder med et traditionelt bryllup, med de hvide farver, og elegante udseende. Her er det også muligt at tilføje lidt farver, så det heller ikke bliver alt for hvidt.

Farverig og livlig

Den farverige og livlige stil, er til dig der gerne vil have sat lidt gang i brylluppet, og ikke er genert overfor at bryde de traditionelle normer, men i stedet udtrykke sin helt egen personlige stil.

Mark stillen

Markstyle brudebuketten der er rimmeligt haveinspireret. Brudebuketten bindes dermed i en løs/let stil, hvor man oftest kan se de grønne stilk, som giver udtryk af man selv har plukket den.

Nordisk stil

En nordisk brudebuket fremstår naturlig og enkel, ofte med vilde, sæsonbetonede blomster i afdæmpede farver, og understreger en stil af ubesværet elegance og forbindelse til naturen.